Brøndby IFs træner Thomas Frank annoncerer sin afgang som træner for Brøndby, onsdag d. 9. marts 2016 på Brøndby Stadion. Pressemøde med Jan Bech Andersen og Troels Bech.
Brøndby IFs træner Thomas Frank annoncerer sin afgang som træner for Brøndby, onsdag d. 9. marts 2016 på Brøndby Stadion. Pressemøde med Jan Bech Andersen og Troels Bech. Foto: Martin Sylvest

Tilliden og opbakningen til Brøndby IF's kontroversielle bestyrelsesformand Jan Bech Andersen smuldrer, efter han det seneste stykke tid under dæknavn har skrevet nedsættende bemærkninger om tidligere og nuværende ansatte i Superliga-klubben.

Kritikken er nu så hård, at Brøndby Supporters Trust, der sidder med i klubbens bestyrelse, mener, at Jan Bech Andersen må forlade formandsposten.

»Det er uacceptabelt, at man som bestyrelsesformand i Brøndby IF stiller spørgsmålstegn ved centrale medarbejderes ansættelsesforhold, at man røber fortrolige oplysninger om transfersummer, og at man igangsætter en underlødig kritik af tidligere medarbejdere,« skriver Frederik Gjørup Nielsen, der er formand for Brøndby Supporters Trust, på internetmediet Facebook.

At kritikken mod Jan Bech Andersen i denne henseende er speciel interesant set fra offentlighedens synspunkt skyldes, at Brøndby Supporters Trust har en repræsentant - Sune Blom - siddende i den kriseramte klubs bestyrelse, og derfor må antages at bakke op om den.

I Facebook-opslaget foreslår Brøndby Supporters Trust, at Jan Bech Andersen træder et skridt tilbage og lader Voluntas Investment administrere hans aktier i Brøndby IF.

»Vi forstår udmærket, at i Brøndby IF's økonomiske situation, så er man afhængig af den kapital, som Jan Bech har stillet og vil stille til rådighed for selskabet,« skriver BST's formand Frederik Gjørup Nielsen, der oplyser, at man har meddelt Sune Blom, at han skal fortælle Jan Bech Andersen, at supporterne ikke længere bakker hans kandidatur som bestyrelsesformand i Brøndby IF op.

BT har forsøgt at fange Sune Blom for en kommentar. Men opkald på telefonen er ikke blevet besvaret.

Læs hele Facebook-opslaget fra Brøndby Supporters Trust herunder.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.