Endelig. Den danske fodboldspiller Pione Sisto skifter til FC Midtjylland på en fireårig aftale.

Det skriver klubben på sin hjemmeside. Samtidig præsenteres fodboldspilleren lige nu, mandag over middag, i den jyske klub.

Det blev altså i dag, at aftalen mellem spiller og klub endelig kunne præsenteres efter flere dages spekulationer. Hvor B.T. i øvrigt i flere omgange har kunnet afsløre, hvad der er sket i kulisserne - eksempelvis at fodboldspilleren havde været til lægetjek og bestået det

Nu er alt altså helt på plads, og FCM meddeler, at Pione Sisto får rygnummer syv og træner med for første gang tirsdag. På Twitter erkender man over for klubbens fans, at de 'har ventet længe' på nyheden:

Selv siger den hjemvendte klubsøn:

»Et skifte til FC Midtjylland har været mit største ønske. Et ønske, jeg har arbejdet hårdt på skulle blive en realitet. Jeg føler mig hjemme her, min familie er her, og jeg kender alle. Med det Midtjylland kan give mig, og det jeg kan give Midtjylland, så har vi et perfekt match,« siger Pione Sisto til klubbens hjemmeside.

Hermed antyder han så også, hvorfor det skifte til FC København, der ellers så ud til at være på plads for et par uger siden, endte med at gå i vasken i sidste øjeblik.

Nu gælder det i stedet igen FCM. Her spillede den tidligere danske landsholdsspiller indtil 2016, hvor turen gik til spanske Celta Vigo. Nu går turen så tilbage igen.

»Klubbens resultater de seneste år taler for sig selv, og mine personlige ambitioner harmonerer med klubbens. Jeg skal bruge de erfaringer, jeg har gjort mig. Jeg har udviklet mig, og jeg føler, at jeg kan bidrage til at opnå de mål, vi har i klubben,« siger Pione Sisto.

I FCM er man ikke overraskende glade for igen at se den dribleglade fløjspiller i truppen.

Det vækker stor glæde, at vi får en tidligere akademispiller, som har præsteret på et rigtig højt internationalt niveau, hjem til FC Midtjylland. Vi er stolte over, at Pione har valgt os som næste skridt i sin karriere,« siger sportschef Svend Graversen:

»Han kommer tilbage til et miljø, hvor vi kender ham, og han kender os, og hvor vi i fællesskab kan få det bedste ud af hinanden. Pione er en spiller, der kan gøre en forskel og hjælpe os med at indfri vores mål nationalt og internationalt.«