Lyt til artiklen

AaB har solgt forsvarsspilleren Jores Okore til den kinesiske klub Changchun Yatai FC.

Her har den 28-årige tidligere Premier League-spiller fået en treårig kontrakt.

Det bekræfter AaB på deres hjemmeside, efter B.T. de seneste uger har beskrevet, hvordan der var dialog mellem den nordjyske klub og Changchun Yatai FC.

Dermed har han spillet sin sidste kamp for nordjyderne i denne omgang.

»Som klub og som by har AaB og Aalborg mere end indfriet mine forventninger, og jeg ser tilbage på en god tid, hvor jeg dog stadig er meget ærgerlig over, at vi ikke fik givet klubben og fansene endnu en titel, da vi i den seneste sæson havde chancen i pokalfinalen,« siger Jores Okore til klubbens hjemmeside.

AaB-sportschef Inge André Olsen mener, at Okore har spillet en vigtig rolle i sin tid i det nordjyske.

»Da Jores Okore for et halvt års tid siden forlængede sin kontrakt, lavede vi en gentleman-aftalte om, at vi skulle forsøge at finde en løsning, der ville være fordelagtig for både Jores og AaB, og det kan vi fastslå, er tilfældet med salget til Changchun Yatai FC.«

»Jores har igennem tre et halvt år været en stærk og vigtig spiller for AaB, men heldigvis har vi kompetente afløsere i bagkæden, og derfor gav det mening for alle parter at forfølge et klubskifte nu, og Jores ønskes naturligvis fra vores side al mulig held og lykke i fremtiden,« siger han.

Okore kom til AaB fra FC København i sommeren 2017 og står noteret for 116 kampe for klubben.