De danske mestre har været på rov i Aarhus.

For FC København har nu officielt hentet Jens Stage, oplyser AGF i en fondsbørsmeddelese.

'Efter salg af kontraktrettighederne på Jens Stage forventer AGF A/S for regnskabsåret 2019/20 et positivt resultat mellem kr. 5 mio. og 15 mio. før skat,' skriver AGF.

Tidligere på året lød det, at klubben forventede et regnskab på plus seks til ti millioner kroner for regnskabsåret 2018/19.

Allerede i sidste uge kunne B.T. afsløre, at hovedstadsklubben havde sendt et rekordbeløb til AGF.

Egentlig ville klubben strække sig langt for at holde på den populære spiller, som Ståle Solbakken kastede sin kærlighed på, men nu er skiftet en realitet.

Ifølge B.T.'s oplysninger var buddet fra hovedstaden tættere på 15 end 10 millioner kroner. I første omgang takkede de nej på Fredensvang, men nu har piben altså fået en anden lyd. Og det er en spiller, de er glade for at have hentet, i FCK.

'Vi har som mange andre fulgt Jens tæt i Superligaen, og vi synes, at han særligt det seneste år har haft stor fremgang,' siger Ståle Solbakken til klubbens hjemmeside.

Den norske FCK-manager beskriver Stage som en spændende spiller med kompetencer, de andre midtbanespillere ikke har så meget af.

»Så vi får en holdspiller. Vi får en spiller, som vi tror på kan bidrage både på og uden for banen. Han har et stort drev med bolden, et godt hovedspil, stort løbepensum og dækker store rum på banen,« siger Ståle Solbakken, der også ser et udviklingspotentiale i 22-årige Stage, som får trøjenummer 6. Han har skrevet under på en kontrakt, der løber indtil sommeren 2024.

Aarhusianeren er ikke den eneste, FCK har snuppet fra et af de andre superligahold i dette forår.

Tidligere i foråret købte hovedstadsklubben Karlo Bartolec fra FC Nordsjælland, ligesom klubben også har hentet Sten Michael Grytebust på en fri transfer fra OB.