Nicolai Jørgensen skifter til den hollandske klub Feyenoord. Det skriver FCK på sin hjemmeside.

Jørgensen har haft et fantastisk forår i FC København, og manager Ståle Solbakken har længe haft angrebsspilleren placeret på blokken over emner, der skal væk fra København.

Nu er Jørgensen så skudt af sted.

Det bliver den hollandske klub Feyenoord, som får glæde af FC Københavns snart tidligere skarpretter. Ingen af klubberne oplyser købsprisen.

På sin Twitter-profil skriver Feyenoord fra byen Rotterdam, at Nicolai Jørgensen kommer til at spille i nummer ni og får en femårig kontrakt.

I den seneste sæson spillede Nicolai Jørgensen 31 kampe for FC København. Han scorede 15 mål og har også været med på landsholdet under Åge Hareide, og han ser i det hele taget tilbage på nogle gode år i den danske hovedstad.

»Jeg har haft en helt fantastisk god tid i FCK. Jeg har virkelig trivedes både på og uden for banen med mine holdkammerater, staben og alle i klubben. Jeg har fået nogle store oplevelser, vi har vundet to mesterskaber, spillet Champions League og Europa League-gruppespil, mens jeg har været her,« siger han til FC Københavns hjemmeside og fortsætter:

»Det har været med til at udvikle mig meget som spiller. Jeg er super glad for, at jeg kunne slutte af med at bidrage til, at vi kunne vinde The Double og give fansene noget tilbage for al den støtte, de altid har givet mig de seneste fire år. Det vil jeg aldrig glemme, ligesom jeg altid vil huske tilbage på min tid i FCK med glæde.«

Det er ikke første gang, at den drible- og skudstærke angriber rykker til udlandet.

Fra 2010-2012 spillede han for Bayer Leverkusen i Tyskland og rykkede siden til Kaiserslautern i en enkelt sæson. Succesen her udeblev dog, så Nicolai Jørgensen blev solgt til FC København, som han har spillet for siden 2012.