De var foran 3-0, og det flød bare for OB mod FC København.

Fynboerne kørte rundt med københavnerne, og føringen skulle endda have været større. Men det endte 3-2 efter et lille FC København-comeback, og undervejs nåede Jakob Michelsen da også at få bange anelser på vegne af sit OB-hold.

»Det ville være arrogant at sige, at jeg ikke når at tænker over, at vi kan smide det, da de kommer på 3-2,« siger Michelsen.

Han stod også på sidelinjen i første Superliga-kamp sidste år, hvor OB var foran 2-0, men tabte 3-2 til FC København. Denne gang holdt OB fast og fik alle tre point. Og det var især på grund af den fremragende første halvleg.

Foto: Claus Fisker
Vis mere

»Jeg kan kun huske et vist antal år tilbage, men jeg kan ikke huske en bedre præstation på Odense Stadion i mange, mange år. Vi skal helt tilbage til dengang, ruder konge var knægt,« siger Michelsen og bliver mere specifik.

»Vi spiller en meget imponerende første halvleg, hvor tingene lykkes. Og det er endnu mere imponerende, at vi gør det mod et så godt hold som FCK. De viser så også klassen i anden halvleg, da de kommer tilbage og får skabt spænding. Men jeg kan ikke rose mine spillere nok for den første halvleg. Det havde næsten ikke været til at bære, hvis det ikke også skulle give tre point.«

Det endte med sejr til OB, og det betyder, at sæsonen er skudt fremragende i gang for Jakob Michelsens tropper. Sådan noget kunne træneren kun storsmile over på sidelinjen efterfølgende.

»Det var alt i alt en fuldt fortjent sejr og stor ros til spillerne,« siger Michelsen.