Jeppe Hansen blev dagens helt for OB, da han i slutminutterne sikrede holdets anden sejr i denne sæson.

Med det næstyngste mandskab nogensinde i en Superliga-startopstilling fik FCN prøvet bredden af, da klubben besøgte OB på Tre-For Park.

Resultatet blev dog ikke ønskværdigt for vicemestrene fra Farum, der måtte tage hjem fra det fynske med et nederlag på 0-1.

Det var ellers tæt på, at Kasper Hjulmands sats gav pointmæssig pote, for OB skulle helt hen til det 82. minut, før Espen Ruud på et hjørnespark nåede højest og fik headet bolden til bagerste stolpe. Her fik Kasper Larsen vippet den ned til Jeppe Hansen, som kanonerede bolden i mål.

Den aktion var altså nok til sejr over et FCN-mandskab, som med fem point i seks kampe må siges at være i en pointmæssig krise.

Forud for kampen havde FCN-træner Kasper Hjulmand valgt at lade hele 13 spillere få sig en pause, heriblandt store profiler som Nicolai Stokholm, Jens Stryger Larsen og Morten Nordstrand.

Den manøvre skyldes blandt andet, at FCN har en meget vigtig returkamp i Europa League-kvalifikationen til gruppespillet i næste uge mod Elfsborg. Første kamp endte 1-1 i Sverige.

Hjulmands startellever gav plads til en gennemsnitlig opstilling på 21 år og 302 dage. Kun FCM formåede at gøre den bedrift bedre i 2010 med 21 år og 254 dage.

Kampen i Odense fik en noget træg begyndelse, og chancerne var få kampen igennem. Man skulle helt frem til det 26. minut, før Kristian Lindberg forsøgte sig med et skud på mål, men den bold blev blokeret af OB-spillerne.

Espen Ruud, der var stærkt impliceret i OBs mål, forsøgte sig i slutningen af første halvleg med et skud udefra, men hans forsøg røg langt over mål.

OB formåede dog i anden halvleg at holde momentum, og kort før tid lykkedes det altså Jeppe Hansen at blive matchvinder.

Med sejren rykker ubesejrede OB op på ti point, mens FCN nu kan koncentrere sig om næste uges vigtige Europa League-kvalifikation mod Elfsborg med et nederlag i baghovedet.

Næste opgave i Superligaen for FCN er FC Vestsjælland på hjemmebane, mens OB fredag tager imod AGF.