Til sommer er det slut mellem OB og Jakob Michelsen.

Som B.T. allerede kunne afsløre i december, er forholdet mellem cheftræner Jakob Michelsen og sportschef Michael Hemmingsen ekstremt køligt, og derfor ville der aldrig blive tale om en kontraktforlængelse, når Michelsens aftale til sommer løber ud. Det ønskede ingen af parterne, og nu er det så blevet officielt.

OB fortæller selv, at samarbejdet stopper om et halvt år.

»OB skal have ny træner fra sommeren 2021, hvor kontrakten med cheftræner Jakob Michelsen udløber og ikke bliver forlænget. Trods placeringsmæssige forbedringer i de sidste to og en halv sæson har perioden også været præget af svingende resultater. Derfor ønsker klubben at hyre en trænerprofil, der kan skabe mere stabilitet og bedre resultater,« skriver klubben på sin hjemmeside.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Cheftræner Jakob Michelsen og sportschef Michael Hemmingsen har ifølge B.T.s oplysninger holdt møde tirsdag netop med fremtiden på dagsordenen. Og den fremtid er for Jakob Michelsens vedkommende altså ikke i Ådalen.

Michelsen bliver dog i OB kontrakten ud, som det ser ud lige nu. For mens Jakob Michelsen ifølge OB ikke er den rigtige mand til at skabe stabilitet og bedre resultater på den lange bane, så er han det altså lige nu og her, lyder det.

»Der har dog på det seneste været fremgang i spil og resultater, og derfor har klubben fuld tillid til, at Jakob Michelsen i forårssæsonen vil udføre sit job med samme ærgerrighed og professionalisme som i hele sin kontraktperiode og fortsat vil arbejde på at skaffe OB i top-seks i 3F Superligaen 20/21.«

Forholdet mellem Jakob Michelsen og Michael Hemmingsen har skrantet længe, og det blev ikke bedre af, at sportschefen allerede i sensommeren holdt samtaler med nye kandidater til trænerjobbet. For det fandt Jakob Michelsen altså ud af, og derfra har tilliden ikke været specielt god mellem de to parter.

Men som det ser ud lige nu, skal de arbejde videre sammen i det kommende halve års tid, indtil Michelsens kontrakt udløber til sommer.