Foto: Claus Fisker

OB vil fra sommer være uden den kommende FCK-spiller Rasmus Falk i truppen, og i går blev det officielt, at Emil Larsen er fortid i Ådalen og fremover skal træde sine fodboldben på banerne i USA.

Derfor leder klubben efter afløsere, og en af dem befinder sig godt 133 km vest for Odense. BT erfarer, at OB har set sig varm på Esbjergs kantspiller Mohammed Fellah, og medlem af klubbens sportslige udvalg Niels Erik Søndergård bekræfter, at Mohammed Fellah kan ryge i dette vindue.

»Mohammed Fellah har påpeget, at han efter to et halvt år i Esbjerg gerne vil prøve andre udfordringer, og vi har talt med hans rådgivere og ham om, at vi vil se positivt på et eventuelle tilbud,« siger han.

Mohammed Fellah har været en blandet succes i Esbjerg, og Niels Erik Søndergård fortalte allerede for et år siden til BT. at vestjyderne klar til at slippe nordmanden med en enkelt landskamp på cv’et. Men trods interesse fra flere norske klubber er Fellah stadig at finde i Esbjerg, og i første omgang ventes han ifølge BTs oplysninger at blive her frem til sæsonafslutningen, hvor hans kontrakt udløber.

Ifølge BTs oplysninger var Mohammed Fellah også i 2013 tæt på et skifte til ’Striwerne’, men så slog Esbjerg sig videre fra gruppespillet i Europa League med en samlet sejr over franske St.-Étienne, og det blev udslagsgivende for en kontrakt med vestjyderne.

Mohammed Fellah fik dog ikke et eneste minuts spilletid i gruppespillet, da Esbjerg lavede fejl i registreringen af ham til europæisk fodbold. Nu kan han så være på vej til at udskifte et sæt blå og hvide striber med et andet.

OBs sportsdirektør, Jesper Hansen, ønsker ikke at kommentere forlydenerne.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.