»Jeg er målløs.«

Sådan lyder det fra Tina Schiøt, da hun efter OBs nederlag står næsten alene tilbage på Flakhaven.

Pladsen var ellers proppet til renden bare få øjeblikke før under torsdagens pokalfinale.

»Jeg er sindssygt skuffet. Øj, jeg havde ellers lige set den komme hjem til Odense. Det er øv,« siger Tina Schiøt.

Hun så kampen på Flakhaven sammen med Stig Pilely og Mette Poulsen, der sammen med omkring 1.500 andre OB-fans var mødt op på pladsen foran Odense Rådhus.

Tina Schiøt, Stig Pilely og Mette Poulsen havde en fantastisk oplevelse på Flakhaven, men de var også skuffet. Foto: Jeppe Kanstrup
Tina Schiøt, Stig Pilely og Mette Poulsen havde en fantastisk oplevelse på Flakhaven, men de var også skuffet. Foto: Jeppe Kanstrup
Vis mere

Den intense stemning på pladsen fik aldrig helt sin forløsning udover et par sug og højlydte 'ej' ved OBs mange chancer.

»Det var faktisk temmelig fænomenalt,« siger Stig Pilely om OBs indsats på trods af nederlaget.

»Der er så mange ting, der peger på under kampen, at det er på de yderste marginaler, det skal afgøres. At det så ender, som det gør, det er bare sådan, det er.«

Ingen af de tre OB-fans skal hjem og fælde en tåre.

Clara Baltzer, Signe Elstrøm og Ditte Holt var stolte af OB-drengene. Foto: Jeppe Kanstrup
Clara Baltzer, Signe Elstrøm og Ditte Holt var stolte af OB-drengene. Foto: Jeppe Kanstrup
Vis mere

»Vi er stolte. Det har været en skøn stemning her, og man bliver stolt og gladere for sin hjemby,« lyder det fra Mette Poulsen.

De tre veninder Clara Baltzer, Signe Elstrøm og Ditte Holt står også lidt slukøret tilbage på Flakhaven, efter at OB har smidt den sjældne pokalchance væk – den første i 15 år.

»De havde fortjent det. Det havde de fandeme,« siger Clara Baltzer.

»De har gjort det pisse godt. De havde jo fat i kampen i første halvleg, og jeg synes faktisk, de gør det bedre end FC Midtjylland.«

Et straffespark fik dog taget alt pusten ud af holdets indsat – og fik sat en brat stopper for festen på Flakhaven.

Fra en opstillet scene ved siden af storskærmen – hvor mange nok havde håbet, at de skulle se OB-holdet hoppe og fejre sejren senere på aften – annoncerede en konferencier kort efter kampen, at alt det planlagte fest ikke blev til noget på grund af kampresultatet.

»Vi er stolte, men nu skal vi videre,« lyder det fra Tina Schiøt, der lader til ikke at lade straffesparket ødelægge den gode stemning helt.