Arkivfoto: Fodboldspiller Jonas Borring med sin Kira i 2008, da de var et lykkeligt par
Arkivfoto: Fodboldspiller Jonas Borring med sin Kira i 2008, da de var et lykkeligt par Foto: Sisse Stroyer

Canal 9 kan nu afsløre, at forholdet mellem Randers-spilleren Christian Keller og Jonas Borrings ekskone har stået på siden september sidste år.

Forud for opgøret søndag mellem Brøndby og Randers fortæller tv-stationen, at Christian Keller har haft et forhold til Borrings nu tidligere kone i rundt regnet et halvt år. Først i december måned bad Kira Egsgaard om seperation fra Jonas Borring.

Christian Keller fdsf

Forholdet har dermed stået på, imens Jonas Borring og konen stadig dannede par.

»Borring har bekræftet, at forholdet har stået på siden september måned,« lød ordene fra Canal 9s reporter søndag eftermiddag i Superliga-optakten.

Balladen i Randers eskalerede, da det kom frem, at Christian Keller privat er fundet sammen med holdkammeraten Jonas Borrings tidligere kone. Borring, der netop har forlænget sin kontrakt med Randers, er sygemeldt på ubestemt tid.

fdsdf

BT har forholdt Jonas Borrings anklage over for Christian Keller, og den til søndagen vragede Randers-spiller siger følgende:

»Jeg har lukket den sag. Hvis han har brug for at køre noget gennem pressen, så må han gøre det. Jeg har lukket sagen, og det har jeg også fortalt alle spillerne i Randers. Nu koncentrerer jeg mig om fodbolden, og det er det, vi alle sammen skal gøre - ellers kommer vi ikke videre,« fortæller Christian Keller.

Kan du af- eller bekræfte, at forholdet har stået på siden september sidste år?

»Det er noget, Jonas bekræfter, og det må stå for hans egen regning,« siger Christian Keller.

BorringKira

Via Canal 9 erfarede BT tidligere søndag, at fem-syv af Christian Kellers holdkammerater i Randers nægtede at spille søndagens kamp, hvis han var med i bussen til Brøndby. Og det skulle angiveligt være grunden til, at han er ude af truppen.

Christian Keller har imidlertid selv udtalt til BT, at han er sat af holdet af sportslige årsager.

sdhstrht

Randers' cheftræner, Colin Todd, fortalte følgende omkring Christian Keller i optakten på Canal 9:

»Der kommer mange historier ud, og meget af det er ikke rigtigt. Til søndagens kamp har jeg prøvet at gøre det, der er det rigtige for holdet,« sagde han til tv-stationen.

Kunne du lide denne artikel, så skulle du tage at blive venner med os på Facebook. Der er meget mere af det gode at hente fra BT Sporten. Bliv ven med os her

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.