Silkeborg kæmpede sig fredag aften til 1-1 i en ganske seværdig duel mod Brøndby, som nok en gang skuffede.

Brøndbys sløje sæsonstart fortsætter, og fredag aften tabte mestrene igen et vigtigt skridt til konkurrenterne.

I hjemmekampen mod oprykkerne fra Silkeborg blev det kun til 1-1, og Brøndby har således blot vundet en enkelt af sæsonens første otte kampe i 3F Superligaen.

Brøndby dominerede i store perioder på bolden, men havde kampen igennem problemer med at finde offensive løsninger og veksle overtaget til åbne målchancer.

Silkeborg viste sig fint frem fra et lavere udgangspunkt og hurtige omstillinger og kan glæde sig over at have hentet hæderlige 11 point i de første otte kampe, hvilket rækker til en foreløbig sjetteplads.

Brøndby er øjeblikkeligt nummer syv med otte point og har således allerede ti point op til topholdet fra FC Midtjylland.

Mod Silkeborg tog de blågule initiativet fra start og dominerede med stor bevægelse, hurtig boldomgang og gode spilvendinger.

Samtidig virkede Brøndby overlegne i duellerne, så Silkeborg havde problemer med spillet, men langsomt fandt oprykkerne melodien og udnyttede den megen plads på siderne af værternes nye 4-4-2-system.

Silkeborg straffede en opspilsfejl efter 20 minutter, hvor midtbanespilleren Mark Brink slap igennem og prikkede gæsterne på 1-0.

Pludselig var Silkeborg langt mere på bolden end i starten og skabte flere gode muligheder, men Brøndby var også ganske nærgående i den anden ende.

Først ramte hjemmeholdet overliggeren i det 36. minut, inden Simon Hedlund to minutter senere fangede Silkeborg-keeper Nicolai Larsen på mellemhånd og markerede sin kamp nummer 100 for Brøndby med målet til 1-1.

Brøndby appellerede forgæves for straffespark, da bolden ramte en Silkeborg-arm en håndfuld minutter efter pausen.

Her pressede Brøndby generelt på og var mest i boldbesiddelse, mens Silkeborg var nærgående på flere gode omstillinger og sagtens kunne være kommet foran igen.

Chancer var der nok af i begge ender, men afslutningerne savnede kvalitet gang på gang, så det endte uden vinder på Brøndby Stadion, som kvitterede med en lille pibekoncert ved slutfløjtet.

/ritzau/

Du kan genopleve Brøndby imod Silkeborg i LIVE-bloggen herunder: