På sin første dag som bestyrelsesformand i FCM lover Rasmus Ankersen forandringer i klubben. Tre nye spillere er på vej ind.

- Det er selvfølgelig ikke til at sige, hvem det bliver, men der kommer tre nye spillere ind. Plus/minus én spiller. Meget kan jo ske, men det bliver nok tre nye profiler, der kommer ind til klubben, siger Rasmus Ankersen til bt.dk.

Med sine 30 år er Rasmus Ankersen, der tidligere har været ungdomstræner i FCM, Superligaens yngste bestyrelsesformand, .

- Jeg har ikke tænkt så meget over det med alderen. Jeg tænkte bare, at det var spændende, da jeg blev spurgt, og jeg glæder mig til at være med til at udvikle den klub, som ligger tættest på mit hjerte, og som jeg selv har været med til at udvikle i akademiet, siger Rasmus Ankersen.



Rasmus Ankersen fortæller, at det hele startede for fire måneder siden, da han sad og spiste en frokost med den britiske rigmand Matthew Benham, der fortalte, at han gerne ville købe en klub mere.

Matthew Benham ejer også den engelske klub Brentford, der lige er rykket op i den næstbedste engelske række, og han kan se en masse potentiale i den danske superligaklub og de folk, der er tilknyttet den, som ifølge Rasmus Ankersen har samme passion for fodbold som Benham.

Selv om Benham nu ejer to klubber, er der dog ikke planer om, at den ene skal fungere som rugekasseklub i den nærmeste fremtid, fortæller Rasmus Ankersen.

- Men hvis Brentford skulle rykke op i Premier League, så er det klart, at man vil prøve at få nogle spillere på lån til FCM, men intet er konkret der. Vi ser hellere på de synergier, der er mulige, siger FCM-formanden.