Randers har snart afløseren for Jacob Nielsen klar.
Randers har snart afløseren for Jacob Nielsen klar. Foto: Lars Rasborg

Superliga-topklubben Randers FC er tæt på snart at kunne præsentere navnet på sin nye direktør.

- Efter Jacob Nielsen forlod os 1. juli og tog videre til AGF, har vi haft en håndfuld emner til samtale. De har været kvalificerede. Går det som jeg forventer, foreligger der en underskrevet aftale med et af emnerne indenfor de kommende to-tre uger og senest om halvanden måned, siger den kronjyske Superliga-klubs bestyrelsesformand Svend Lynge Jørgensen.

Han understreger, at det ikke er en direktør med stor viden om fodbold, man har rettet blikket mod.

- Slet ikke. Vedkommende, som skal stå i spidsen for klubben, skal have sit fokus rettet primært mod det kommercielle, siger Svend Lynge Jørgensen og tilføjer:

- På det sportslige område har vi jo Colin Todd og Peter Christiansen (hhv. træner og sportschef, red.) til at tage sig af tingene. Og det gør de jo godt.

Hermed tyder alt på, at Randers FC har ledelsen på plads, når der i oktober er generalforsamling, og hvor man ifølge Svend Lynge Jørgensen for andet år i træk vil præsentere et regnskabsoverskud.

- Jeg ønsker ikke at røbe, hvor stort det bliver. Men jeg kan allerede nu røbe, at det er tilfredsstillende, siger han.

Overskuddet skyldes, at man endnu engang har været dygtig til at tjene penge på spillersalg. Mens angriberen Ronnie Schwartz er købt af franske Guingamp, har Viborg FF erhvervet målmand Peter Friis Jensen.

- Nu om dage skal der spillersalg til for at sikre danske fodboldklubber positive regnskaber. Med mindre man sikrer sig et dansk mesterskab og ad den vej får andel i de mange Champions League-millioner, siger Svend Lynge Jørgensen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.