Glen Riddersholm vil ikke høre om nedrykning. AGF skal se opad, fastslår træneren.
Glen Riddersholm vil ikke høre om nedrykning. AGF skal se opad, fastslår træneren. Foto: Axel Schütt

AGF overvintrer på niendepladsen i Superligaen, og klubben skal ikke kigge efter nedrykningsstregen - men efter at overhale de hold, der ligger foran dem.

Det slår AGFs ny træner, Glen Riddersholm, fast i et interview med stiften.dk

»Skal jeg sige det sådan lidt metafor-agtigt, som jeg godt kan lide, så kigger vi ud af forruden på bilen. Vi gider ikke kigge i bakspejlet, og de hold, der ligger bag os. Nej, vi skal forsøge at få fat i haserne på de hold, der ligger foran os i den midtergruppe, der er. Vi går efter nummer otte og så syv og så seks. Det er tilgangen,« siger Glen Riddersholm, der overtog trænerjobbet efter Morten Wieghorst, som AGF fyrede i sidste måned.

AGF

AGF er tre gange i de seneste ti år rykket ud af Superligaen - og rykket op igen det efterfølgende år hver gang. I denne sæson er der kun et hold, der skal ud, fordi Superligaen til næste sæson skal udvides til 14 hold.

Aarhusianerne har 11 point flere end Hobro, der i skrivende stund indtager sidstepladsen. Men det kan blive ændret til fem point, hvis Hobro ender med at vinde skrivebords-sagen fra september.

6454456354463546546363446

Her vandt Hobro 2-1 på banen over AGF, men det blev ændret til en sejr på 3-0 til AGF, fordi Hobro havde brugt Adama Tamboura, som ikke var spilleberettiget. Den sag er dog anket.

»Vi skal ikke rende rundt og frygte dem, der lige nu ligger bag os. Det betyder ikke, at vi ikke har respekt for dem, og her tænker jeg især på Hobro, det har vi selvfølgelig. Vi har lige meget respekt for alle hold i Superligaen, men vi skal ikke bruge alt vores krudt på at tænke »hvad nu hvis«, for så glemmer vi os selv og det fokus, vi skal have på os selv,« siger Glen Riddersholm.

ridderbakken121

AGF møder i første kamp i forårssæsonen OB på udebane, inden der venter en kamp mod FC København på hjemmebane.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.