Nottingham Forest vil igen forsøge at få Frederik Rønnow til klubben, skriver lokalavisen Nottingham Post.

Englænderne var allerede varme på Brøndby-målmanden i august, og noget tyder på, at englænderne ikke bare sådan giver op. Forest planlægger angiveligt at komme på banen igen i januars transfervindue med et nyt bud på Brøndby-målmanden.

Der er dog meget, der skal gå den rigtige vej for Forest, hvis de skal lykkes med at få keeperen til klubben.

Championship-klubben fik nemlig et solidt nej tak fra Rønnow i sommer.

 

»Jeg kommer ikke til at tage derover, og det er der forskellige grunde til. Der skal være godt for alle parter, og der er nogle ting, der spiller ind der. Jeg vil ikke ind på hvilke. Men det kommer ikke til at ske,« sagde Rønnow bestemt til BT, da han blev spurgt om muligheden for Forest tilbage i august.

Ifølge BT’s oplysninger er det ikke meget, der peger i retningen af, at Rønnow har ændret holdning til sit nej tak i sommer. Meget kan ske på kort tid i fodboldens verden, men lige nu lader det til, at Rønnow kigger andre veje end Forest i sin jagt på en ny klub.

Desuden forventer man fra Brøndbys side et markant forbedret bud end det, man modtog i august, så Forest skal på banen med bedre økonomiske vilkår, hvis de skal gøre deres drømme om Rønnow til virkelighed.

Englænderne var i sommer ikke villige til at betale den pris, Brøndby forlangte, og spørgsmålet er, om det har ændret sig.

 


Rønnow var desuden yderst tæt på at skifte til Premier League-klubben Crystal Palace i de døende minutter af sommerens transfervindue.

Rønnows agent, John Sivebæk, har ikke ønsket at kommentere på de nye rygter om Forest. Det samme gælder Brøndby.

Frederik Rønnow har kontrakt med Brøndby til sommeren 2019.