Rasmus Falk skifter til FCK til sommer.
Rasmus Falk skifter til FCK til sommer. Foto: Claus Fisker

Rasmus Falk anerkender, at økonomien spiller ind på hans skifte til FC København, men han afviser, at det er den primære grund til, at han forlader OB til sommer.

Det siger han i et interview med Fyens Stiftstidende.

»(...) Det der med penge betyder noget - det ved alle - vi spillere har et arbejde i en kort årrække. Men det var bestemt ikke derfor, at jeg skiftede til København. Var det på grund af pengene, havde jeg været i Rusland for fire år siden,« siger Rasmus Falk til Fyens Stiftstidende.

Falk udtaler desuden, at han ikke vil lukke nogen døre for OB, og at han ikke kommer til at tale dårligt om klubben. Hans skifte bunder blot i, at dér, hvor OB er lige nu, kan klubben ikke konkurrere med FC København.

dfdfdf

Rasmus Falk var det helt store emne i januars transfervindue set med danske øjne. Klubber som FC Midtjylland og Brøndby jagtede ham også, men da FC København meldte sig ind i kampen om den attraktive offensivspiller, så gik der ikke længe, før løvernes manager Ståle Solbakken fik snuppet ham for næsen af konkurrenterne.

I interviewet med Fyens Stiftstidende fortæller Rasmus Falk desuden, at han havde tilbud fra Tyrkiet og Polen. Problemet med de tilbud var, at de ikke kunne måle sig med FC Københavns på det sportslige niveau.

nmkm

»Det handler om ambitioner og udvikling, og om at kunne lægge på i en klub som FCK, der spiller de der kampe, som man som fodboldspiller gerne vil. Der har OB svære vilkår at konkurrere med FCK, som jeg ser som Nordens største klub. Det er et kæmpespring. OB er måske først et rigtigt tophold om tre år -der kan også kun gå et eller fem år. Men et tophold er et, der ligger i top tre år efter år. Jeg elsker at vinde. Det har jeg savnet lidt i OB,« siger Rasmus Falk.

dumic

Rasmus Falk har været i OBs førsteholdstrup i seks år. Han har med sine hurtige driblinger og evne på den sidste tredjedel af banen været en vigtig brik i OBs offensiv.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.