Brøndby-ejer Jan Bech Andersen afviser, at der skulle være intern uro i klubben, efter cheftræner Alexander Zorniger søndag gav et opsigtsvækkende interview efter nederlaget til Esbjerg.

»Nu er der kogt så meget suppe på det her, og det er helt unødvendigt blevet et tema. Jeg kan godt forstå, at det er interessant for jer journalister, men vi har en vigtig kamp i morgen (torsdag, red.), på søndag og næste torsdag, så jeg kan kun sige, at vi fokuserer på dét. Der er ingen panik, men ro, harmoni og fokus, og det er det, der er kodeordene for os,« fortæller ejeren til B.T.

Interviewet til TV3 Sport fik ellers panderynkerne frem hos flere, fordi Brøndby-træneren skød med skarpt og langede ud efter sine egne spillere. Her fortalte han blandt andet, hvordan særligt klubbens nye spillere ikke præsterer.

Alexander Zorniger ytrede stor utilfredshed med sine spillere, efter klubben søndag tabte til Esbjerg fB. 
Alexander Zorniger ytrede stor utilfredshed med sine spillere, efter klubben søndag tabte til Esbjerg fB.  Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Det fik blandt andet fodboldagenten Jacob 'Gaxe' Gregersen til at kalde Zorniger for et tudefjæs i fodboldprogrammet Superliga XL, fordi han - i stedet for selv at tage ansvar - pegede fingre af sine egne spillere. Det kan du læse mere om her.

Du siger, at kodeordene er ro og harmoni. Men det interview var vel netop med til at skabe det modsatte?

»Jeg kan kun sige, hvad jeg ved indefra. Jeg har selv haft et møde med Alexander Zorniger og Troels Bech i går (tirsdag, red.). Alt er fint, og det var et rutinemøde. Der er ingen panik. Vi har haft en mere end godkendt sæsonstart, og vi spiller mange kampe lige nu, så det handler bare om, at truppen er klar og fokuseret,« fortæller Jan Bech Andersen.

Interviewet vakte yderligere opsigt, da den den tyske træners interview, forstummede på et spørgsmål om, hvorvidt klubben skal købe flere spillere, inden transfervinduet lukker.

»Jeg skal passe på med, hvad jeg siger. I nogle situationer skal du passe på, for lige nu giver det ikke mening at skabe endnu mere ballade. Vi kender svaghederne, og vi ved, hvilke positioner vi leder på, og nu skal vi skynde os,« lød det blandt andet fra Zorniger.

Brøndbys ejer, Jan Bech Andersen, arbejder da også i kulissen, inden transfervinduet smækker i, men understreger samtidig, at de ikke vil hente nye spillere ind for enhver pris.

»Vi kigger altid lige på, om vi kan skrue på nogle knapper og justere, så den sidder helt i skabet. Det kan være, der sker noget, men det kan også være, der ikke sker noget. Jeg synes allerede nu, at vi står ganske fint, så det skal passe ind. Der er ikke noget panik, og der kommer til at ske noget i sidste minut. Hvis det ikke passer, så passer det ikke, og så venter vi,« fastslår han.

Torsdag skal Brøndby så forsøge at rejse sig fra 0-1-nederlaget til Esbjerg. Det sker, når klubben spiller den første af to playoff-kampe til Europa League mod belgiske Genk. Opgøret spilles klokken 20.30. Du kan følge kampen live her på B.T.