Et usandsynligt rygte tager til i styrke. John Terry er nu - ifølge Danske Spil - favorit til at blive Brøndby-træner til sommer.
Et usandsynligt rygte tager til i styrke. John Terry er nu - ifølge Danske Spil - favorit til at blive Brøndby-træner til sommer. Foto: Phil Noble

Det startede som et rygte, der blev grint af, men nu har Chelseas anfører overhalet Morten Wieghorst i kapløbet om tjansen som Brøndby træner til sommer.

I hvert fald hvis du spørger Danske Spil. De har nemlig justeret deres odds således, at John Terry nu er favoritten, hvor han blot giver pengene 3,75 gange igen, mens nummer to i rækken Morten Wieghorst giver pengene fire gange igen.

Fodbold Superliga Br

Det startede dog noget mere usandsynligt, da Danske Spil havde den engelske landsholdslegende i odds 25, mens Bet24 havde ham i usandsynlige odds 100.

Men meget kan ske i fodbold, og John Terrys tætte forhold til Brøndbys omdiskuterede ejer Jan Bech Andersen, der for nyligt har bragt sig selv i fokus i en usædvanlig sag, kan ikke undgå at have effekt på oddset.

John Terry har selv tidligere været ude og sige, at han følger Brøndby tæt, og at han hyppigt tjekker deres resultater i den danske superliga, da han er gode venner med Jan Bech Andersen, ligesom han ikke har afvist, at han en dag kunne være at finde på Vestegnen.

FBL-ITA-PALERMO-AC-MILAN-FILES

Den nuværende Brøndby-træner Auri Skarbalius, der har taget over efter Thomas Frank frivilligt valgte at forlade jobbet, har meldt ud, at han stopper som cheftræner for Brøndby IF, når sæsonen slutter – upåagtet hvilke resultater han opnår.

BTbemublog

Danske Spils odds på kommende Brøndby-træner:

John Terry: Odds 3,75

Morten Wieghorst: Odds 4

Erik Hamren: Odds 4,5

Jakob Michelsen: Odds 6

Michael Laudrup: Odds 8

Lars Olsen: Odds 8

Auri Skarbalius: Odds 8

Dag-Eilev Fagermo: Odds 10

Morten Olsen: Odds 10

David Nielsen: Odds 50

(..)

David Moyes: Odds 100

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.