Unge Andreas Skov Olsen og Jonathan Amon sikrede FC Nordsjælland sejren, da holdet slog Vejle med 2-0.

Sidste sæsons bronzevindere fra FC Nordsjælland har ikke fået den bedste start på sæsonen i Superligaen, men tog søndag sæsonens anden sejr, da holdet slog oprykkerne fra Vejle med 2-0.

Hjemme på kunstgræsset i Farum vandt FCN kampen efter en tidlig scoring af 18-årige Andreas Skov Olsen og et sent mål af 19-årige Jonathan Amon.

Andreas Skov Olsen sendte FCN i front efter bare syv minutter, mens indskiftede Jonathan Amon lukkede til 2-0 i kampens overtid.

Gæsterne fra Vejle startede kampen godt, men smed bolden væk på egen banehalvdel, og herefter kunne Skov Olsen score sit tredje mål i Superligaen i denne sæson efter godt forarbejde af Mikkel Rygaard og Godsway Donyoh.

Trods scoringen var gæsterne fortsat godt med i kampen, og det var flere gange tæt på at blive farligt foran Nicolai Larsens FCN-mål.

Fra starten af anden halvleg var der ikke de store chancer, men efter en times spil burde FCN have scoret til 2-0.

Angriberen Mohammed Kudus kom til en enorm chance i feltet efter endnu en Vejle-fejl på egen banehalvdel, men Kudus brændte den store mulighed.

Vejle kæmpede for en udligning og kom undervejs til et hav af hjørnespark, men anført af den unge anfører Victor Nelsson stod FCN imod.

I kampens overtid lukkede Jonathan Amon kampen efter et kontraangreb, og 2-0-sejren sender foreløbig holdet op på femtepladsen.