Nicklas Helenius ser ud til at være fortid i Aston Villa, kun en sæson efter han kom til Premier League-klubben.
Nicklas Helenius ser ud til at være fortid i Aston Villa, kun en sæson efter han kom til Premier League-klubben. Foto: PAUL ELLIS
De gode historier vælter i disse dage ind over AaB.

To dage efter klubben vandt mesterskabet, melder klubbens tidligere topscorer Nicklas Helenius ud, at han vil tilbage til Aalborg. Sådan lyder det fra hans agent, Mads Bach Lund.  

- Vi har evalueret på forårssæsonen i England og må konstatere, at det ikke er gået som håbet. Vi ville se de sidste fire kampe an, før vi drog nogen former for konklusioner, og der skal ikke være så meget røgelse omkring det - han har ikke spillet nok. Og det kan han gøre to steder - enten i Aston Villa eller et andet sted. Vi skal have et møde med klubben, men vi kender godt skriften på væggen, siger Mads Bach Lund til bt.dk.

- Nicklas Helenius vil gerne tilbage til AaB. Det giver sig selv med historikken og tilhørsforholdet, men der er ikke ført nogen samtaler med AaB, fortsætter agenten. 

Han forklarer, at der er heftig aktivitet fra både ind- og udland omkring Nicklas Helenius, der kun har fået seks kampe for Aston Villa og scoret ét mål.

- Han skal ud at spille noget førsteholdsfodbold, og det tyder på, at det bliver et andet sted end Aston Villa. Men det er vigtigt for mig at understrege, at der også findes andre klubber end AaB, som kan bruge en angriber med sådan et højreben.        

- Økonomien i det her er, at han har en kontrakt, som gælder i to år endnu, og vi er også klar over, at Nicklas ikke kan få det samme i Danmark, som han får nu, men Nicklas er ikke grisk. Han er tværtimod klar til at indgå et kompromis, fordi han lever af sin passion for fodbold, siger Mads Bach Lund.

Der bliver talt meget om, at Simon Makienok skal sælges til sommer, og tirsdag kom det frem, at Fiorentina er gået i dialog med Kenneth Zohore om en kontraktforlængelse, så Brøndby kunne også ligne et godt bud på en fremtidig arbejdsgiver for Helenius. 
 
- Det kan jeg ikke kommentere på, men alle klubber med store ambitioner er interessante.   

Samme svar lyder fra sportsdirektør i Brøndby, Per Rud.

- Vi snakker aldrig om, hvilke spillere vi har gang i. Jeg forventer ikke, at Makienok bliver solgt i dette vindue. Vores angriberjagt kommer til at bestå i det tilfælde, at Makienok og Zohore ikke er her, og begge er realistiske i forhold til at være i Brøndby, siger Per Rud.

Det var ikke muligt at få en kommentar fra AaBs sportschef, Allan Gaarde.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.