Klubberne hungrer efter det. De mange fans hungrer efter det. Men de må vente lidt endnu.

For corona-restriktionerne er endnu engang blevet forlænget, så de gælder i yderligere 14 dage.

»SSI's arbejder viser, at hvis vi holder fast og videreføre de nuvrende tiltag, så kan vi holde smitten på et stabilt niveau. Det betyder, at vi forlænger de restriktioner vi har lige nu. De forlænges i foreløbig 13 dage til 31. oktober. Det går den rigtige vej. Vi er i en stabil, men i en fortsat skrøbelig situation,« har Magnus Heunicke netop sagt på et pressemøde.

Det betyder, at der maksimalt fortsat kun må komme 500 mennesker på stadion. Og det er alt inklusiv - spillere, trænere, stab, presse og fans.

Restriktionerne blev præsenteret hovedstadsområdet den 15. september, og siden blev de udvidet til at gælde for hele landet.

Først hed datoen 4. oktober, så blev det forlænget til den 18. oktober, og nu hedder datoen altså 31. oktober - indtil videre.

Og det er en dyr omgang at undvære tilskuerne, har Claus Thomsen tidligere på ugen slået fast overfor B.T.

»Det, vi har på spil, ligger i størrelsesordenen omkring 850 millioner for Superligaen og 1. division – og det er kun i denne sæson. Klubberne har slet ikke fået sparket deres sæson i gang, selv om alle parter havde deres forholdsregler på plads,« fortalte han blandt andet.

Tidligere var der lavet en 'Superliga-ordning', der tillod flere end 500 mennesker på stadion.

Noget, der betød, at FCK havde udsigt til at få over 12.000 fans ind til derbyet mod Brøndby 20. september. Men sådan gik det ikke.

Onsdag kunne Magnus Heunicke fortælle, at der det seneste døgn er 331 personer, der er testet positive for coronavirus.