Der var meget på spil, da Hobro IK mandag aften slog Silkeborg IF 1-0 på DS Arena.

Sejren til hjemmeholdet betød nemlig, at Hobro sammen med AGF sikrede endnu en sæson i Alka Superligaen.

I gruppe 1 i nedrykningsspillet har både Hobro og AGF 38 point på henholdsvis første- og andenpladsen.

Øverst i artiklen kan du se højdepunkter fra opgøret

Silkeborg har ti point færre, og der resterer tre runder i gruppespillet.

Dermed ligger det fast, at Silkeborg skal spille playoffkampe om at undgå nedrykning.

Silkeborg havde ellers gode perioder i opgøret på bolden, men det var i høj grad Hobro, der satte spillet og gik efter sejren.

Gæsterne havde gennem kampen især svært ved at åbne modstanderens forsvar.

Hjemmeholdet skulle derimod blot bruge få minutter på netop den disciplin.

Allerede efter fem minutter bragte værterne sig således foran 1-0.

På et højt og langt indlæg fra backen Björn Kopplin satte Wilfried Domoraud hovedet på bolden.

Angriberen skruede den ind langs stolpen og sørgede for en perfekt indledning på opgøret for nordjyderne.

Efter 55 minutter satte Hobros forsvarer Mads Justesen bolden ind bag Peter Friis Jensen i Silkeborg-målet, men scoringen blev annulleret, da dommeren fløjtede for frispark i situationen.

Dermed blev det kun til et enkelt mål i kampen.

Silkeborg led sit fjerde nederlag i træk, hvilket klubben får mulighed for at revanchere, Hobro kommer på besøg torsdag i denne uge.