Morten Nordstrand forlader Superligaen.
Morten Nordstrand forlader Superligaen. Foto: Lars Ronbog

Morten Nordstrand forlader Superligaen og AGF og skifter til den australske klub Newcastle Jets.

Nordstrand har kontraktudløb, så han skifter væk fra Aarhus på en fri transfer. Ifølge bt.dk's oplysninger har han fået en kontrakt af kortere varighed i den australske klub, som ventes at præsentere danskeren inden for de kommende dage, når de sidste få små detaljer er kommet på plads i aftalen.

Den 32-årige angriber har haft svært ved at spille sig til en plads i startopstillingen i AGF i denne sæson og er startet inde nul gange.

Aab

Nu skal han så til at konkurrere med angribere som Milos Trifunovic og David Carney i stedet for Mate Vatsadze og muligvis Morten 'Duncan' Rasmussen, som meldes tæt på den aarhusianske klub, og måske det giver mere spilletid til den tidligere FC København- og FC Nordsjælland-angriber.

TENNIS-ATP-FINALS

Newcastle Jets får i hvert fald brug for en målscorer, for klubben ligger blot på en niendeplads ud af 10 hold i A-League.

Morten Nordstrand bliver ikke den eneste dansker i den bedste australske liga. Den tidligere landsholdsmålmand Thomas Sørensen står for tiden på mål i Melbourne City.

trasfer

bt.dk har været i dialog med Morten Nordstrands mellemmand, Bjarne Goldbæk, men han har ikke ønsket at kommentere på historien.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.