'Han gav intet nyttigt videre til os!'

Mike Jensen giver Mads Jørgensen, der scorede 'mesterskabsmålet' mod FC København i 2002 og på den måde til evig tid skrev sig ind i de blå-gule tilhængeres hjerter, en verbal lussing i et interview med bold.dk.

Den nuværende Rosenborg-profil og anfører i den norske Trondheim-klub fik sin fodboldopvækst i Brøndby. Her var han fra 2005 holdkammerat med Mads Jørgensen, der kom tilbage til Vestegnen efter et par mindre succesfulde ophold i Ancona og Stabæk, og da kunne det godt slå gnister mellem de to.

»Jeg havde også et par episoder med Mads Jørgensen, som havde det lidt sværere med os unge, som kom op og forsøgte at spille ham og de andre af holdet. Han var ikke så god til at tackle, at de unge gav lidt igen, og han gav intet nyttigt videre til os. Det eneste nyttige, jeg fik fra ham, var en lærdom om, hvordan man ikke skal optræde som en af de ældre spillere og en leder i truppen,« siger Mike Jensen og fortsætter:

»Man lærer af det og forsøger selvfølgelig at holde sig fra de uheldige episoder, men samtidig skal man ikke lægge sin aggressivitet fra sig og være alt for ydmyg, bare fordi man er ung og ny på holdet. Man skal jo bevise noget og slås for sin plads, og jeg fortryder ingenting, selvom jeg nogle gange gik over stregen. Så længe man ikke går efter at skade hinanden, er det okay at gå til den.«

I TOPPEN AF ARTIKLEN KAN DU HØRE MIKE JENSEN OM NICKLAS BENDTNER, DA SIDSTNÆVNTE BLEV PRÆSENTERET I ROSENBORG.

Mike Jensen nævner også Thomas Rytter som en spiller, han af og til 'savede' til træning. Det gik begge veje, men de to blev gode venner igen efterfølgende over en kop kaffe.

Mike Jensen har spillet i Rosenborg siden 2013. Han har udviklet sig til at være en af holdets helt store profiler sammen med Nicklas Bendtner, der er kommet til klubben i denne sæson.

BT.dk har forsøgt at få en kommentar fra Mads Jørgensen, men det har ikke været muligt.

Se også