Her ses fodboldspiller Jonas Borring med kæresten Kira i Herning Messecenter lørdag den 10. januar 2008.
Her ses fodboldspiller Jonas Borring med kæresten Kira i Herning Messecenter lørdag den 10. januar 2008. Foto: Sisse Stroyer

Det skandaløse trekantsdrama, der i øjeblikket udspiller sig i Randers FC, havde de færreste set komme.

Forholdet mellem fodboldspilleren Jonas Borring og Kira Egsgaard Borring, som nu har forladt kæresten til fordel for klubkammeraten Christian Keller, lignede nemlig til at begynde med en sand kærlighedshistorie.

Romancen mellem de to, der har stået på i årevis, blev allerede i Borrings OB-tid set som noget helt specielt.

keller

En af spillerne i den fynske klub, Ulrik Laursen, kaldte ligefrem parret for 'Danmarks svar på Victoria og David Beckham'.

»Jonas Borring og hans kæreste er Danmarks svar på Victoria og David Beckham. De står altså snorlige,« lød det dengang fra forsvarsspilleren Ulrik Laursen.

OB-spillerne havde også kåret den dengang 22-årige Kira som den 'lækreste kæreste'.

»Borrings Kira er en flot pige, hun er virkelig sådan naturlig smuk,« sagde Anders Lindegaard om Borrings scoring, og mange andre på holdet var enige:

»Jonas Borrings kæreste er flot og stilet og meget sød,« sagde Anders K. Jacobsen.

Jonas Borring og Kira Egsgaard Borring havde allerede et godt øje til hinanden i gymnasiet, men det var først, da de tilfældigt mødte hinanden i starten af 2007, at romancen opstod mellem fodboldspilleren og tandplejeren.

Nu har piben fået en helt anden lyd, må man sige.

I mandags styrtede Borrings verden i grus, da kæresten fortalte, at hun havde fundet sammen med Randers-spilleren Christian Keller.

Kærlighedsdramaet har ikke blot fået personlige konsekvenser - også sportslige. Jonas Borring har på ubestemt tid fået orlov fra klubben, og i søndagens kamp mod Brøndby var Keller ikke på banen.

Over for BT har Jonas Borring desuden udtalt, at han overvejer at annullere sin kontrakt mod en kompensation:

»Jeg ved ikke, om jeg fortryder den nye kontrakt. Jeg har været meget i tvivl om, hvad det bedste er for mig, og samtidig har jeg to skønne børn at tænke på, men jeg besluttede at forlænge med Randers og have en fremtid her,« siger Jonas Borring.

»Det er klart, at jeg godt ved, at jeg har en kontrakt at forholde mig til, men klubben må også finde ud af at løse det på den bedst mulige måde,« tilføjer han.

Er du åben for at rive din nye kontrakt over?

»Jeg er i hvert fald åben over for at finde en løsning. Og det er ikke at spille på hold med Keller,« pointerer Jonas Borring.

 

Kunne du lide denne artikel, så skulle du tage at blive venner med os på Facebook. Der er meget mere af det gode at hente fra BT Sporten. Bliv ven med os her

DAGENS SPØRGSMÅL:

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.