Søndag aften led Brøndby endnu et ydmygende nederlag i denne uge, da holdet tabte klart på udebane med 0-2 til oprykkeren fra Hobro.

Hvis Brøndbys klare nederlag til Club Brugge torsdag i kvalifikationen til Europa League var en nedtur, så må søndagens kamp mod Hobro betegnes som en decideret fiasko.

Her tabte Brøndby 0-2 i en kamp, som ikke havde mange - hvis overhovedet nogen - opløftende momenter for de blå-gule. Omvendt må sejren være den største skalp, som Hobro har taget i klubbens historie.Nedturen for Brøndby begyndte allerede efter 14 minutter, hvor holdet gik i chok mod oprykkerne. En dobbeltchance opstod foran Lukas Hradeckys mål. Her tog bolden i første omgang stolpen, og det endte til sidst med, at Frederik Holst begik et kluntet straffespark.

Højrebacken var ellers savnet i torsdagens nederlag til Club Brugge, hvor Michael Almebäck blev foretrukket på pladsen, men søndag var han skyld i, at Martin Thomsen herefter omsatte chancen fra 11-meter-pletten til 1-0 med et velplaceret spark.Endnu mere ulykke overgik Brøndby sidst i første halvleg, hvor Christian Nørgaard måtte udgå med store smerter i det, der lignede et skadet kraveben.

Det var ikke imponerende, hvad Brøndby kom med i de første 45 minutter, og træner Thomas Frank indrømmede før anden halvleg, at han havde givet holdet en skideballe i pausen.

Meget bedre blev det dog ikke for Brøndby, der havde store problemer med at styre Quincy Antipas, der netop er skiftet til Hobro fra Brøndby.

Angriberen var også arkitekten bag Hobros anden scoring efter 70 minutter, da han strøg i dybden og forsøgte et skud, som i stedet havnede midt for mål, hvor Mads Hvilsom sparkede den i mål.

Om det var træthed efter et tæt kampprogram, skal være usagt, men Brøndbys spillere viste slet ikke det overskud, som man nok burde forvente mod en oprykker.

Brøndby har nu tabt to ud af tre kampe i Superligaen, mens Hobro har vundet to og tabt en, og dermed er klubben på en delt førsteplads i rækken.