FC Midtjylland har i løbet af de seneste transfervinduer lavet en håndfuld kassesalg, der har fået pengepungen til at bugne hos de danske mestre.

Og nu er midtjyderne tæt på endnu en imponerende transfer. Det skriver Ekstra Bladet.

Det er stortalentet Andreas Poulsen, det drejer sig om. Ham er den tyske storklub Borussia Mönchengladbach ifølge mediet villig til at lægge 34 millioner kroner på bordet for. Med mulighed for yderligere 15 millioner kroner, hvis forskellige klausuler bliver udløst.

Vis mere

18-årige Andreas Poulsen startede på banen i otte kampe i den forgangne sæson, der endte med midtjysk DM-guld. Og backtalentet bekræfter over for Ekstra Bladet, at der er stor interesse fra tyskernes side.

FLERE DANSKE LANDSHOLDSSPILLERE KAN STÅ OVER FOR MILLIONSALG. HVILKE? DET KAN DU LÆSE LIGE HER

»Jeg er stolt over, at sådan en klub kigger på mig. De har efterhånden fulgt mig længe, og det er et stort for mig,« siger Andreas Poulsen, der i alt står noteret for 28 kampe for diverse danske ungdomslandshold.

Der er i de hele taget godt gang i svingdøren hos de danske mestre i disse dage. I løbet er denne uge har midtjyderne skrevet kontrakt med AC Horsens' Simon Okosun, Viborgs Søren Reese, Silkeborgs Sammy Skytte og canadiske Manjrekar James, der kom til fra den ungarske klub Vasas.