FC Midtjylland har siden klubbens fødsel i 1999 været kendt som Superligaens frække dreng - og det mærkat lever klubben i den grad op til i disse dage.

For - ifølge svenske Aftonbladet - har FC Midtjylland forsøgt sig med et pivfrækt bud på den svenske midtbanestjerne Simon Tibbling, der har tørnet ud for superligarivalerne fra Brøndby siden sommeren 2017.

Brøndby har dog angiveligt kontant takket nej til buddet fra de danske mestre. Et bud, der ifølge Ekstra Bladet lød på omkring 7,5 millioner kroner - et 'useriøst' og 'latterligt' beløb, lyder det.

Brøndbys sportschef, Troels Bech, forventer uden tvivl en markant større check, hvis han skal give slip på svenskeren, der stadig har fire år tilbage af sin kontrakt med de blågule.

23-årige Simon Tibbling udviklede sig i sin første Brøndby-sæson til en stor profil for i Superligaen. I den igangværende sæson har han dog tilbragt en del tid på bænken. Dog vendte han med stor succes tilbage til Brøndbys startopstilling i weekendens udesejr over Vendsyssel FF.

Aftonbladet skriver, at FC Midtjylland sandsynligvis vil vende tilbage med et nyt bud på Tibbling, inden transfervinduet lukker i. Der er angiveligt også interesse for Simon Tibbling fra en håndfuld franske klubber.

B.T. jagter en kommentar fra Brøndby og FC MIdtjylland.