20.03.2016. Fodbold Alka Superliga. Brøndby IF vs. Esbjerg fB på Brøndby Stadion. Klumpspil ved hjørnespark foran Esbjergs mål. Jesper Lauridsen, Esbjerg fB, Johan Elmander, Brøndby IF, Jeppe Brinch, Esbjerg fB, Jesper Juelsgård, Brøndby IF og Magnus Lekven, Esbjerg fB
20.03.2016. Fodbold Alka Superliga. Brøndby IF vs. Esbjerg fB på Brøndby Stadion. Klumpspil ved hjørnespark foran Esbjergs mål. Jesper Lauridsen, Esbjerg fB, Johan Elmander, Brøndby IF, Jeppe Brinch, Esbjerg fB, Jesper Juelsgård, Brøndby IF og Magnus Lekven, Esbjerg fB Foto: Anders Kjærbye

Ifølge Ekstra Bladet er Lars Olsen topkandidaten til at blive Brøndbys næste træner efter Auri Skarbalius, som har taget midlertidigt over.

I 1999-2002 var Lars Olsen assistent under Åge Hareide i Brøndby, og nu kan han være på vej tilbage - klar til at tage skridtet op som cheftræner.

Ekstra Bladet skriver i hvert fald, at Lars Olsen, den nuværende landstræner for Færøerne, er blandt topkandidaterne. Sportsdirektør Troels Bech bekræfter interessen.

»Jeg kan godt bekræfte, Lars Olsen har mange af de kvaliteter, vi leder efter hos en kommende træner,« siger Troels Bech til Ekstra Bladet og kalder Olsen for en 'god kandidat'.

 

Lars Olsen har ikke ønsket at kommentere historien over for mediet, men siger blot, at han er på kontrakt med Færøerne, og at han er glad for at være der.

Lars Olsen har længe været et af de navne, som har været nævnt i forbindelse med trænersædet i Brøndby.

Fodbold

Også de to spaniere Juan Carlos Garrido og Julen Lopetegui skal ifølge det danske medie være inde i billedet til at tage over for Skarbalius, som i et stort interview med BT efterlyste mere vildskab for nylig.

Siden Thomas Franks opsigelse i kølvandet på 'Oscar-gate', hvor Jan Bech Andersen luftede sine kritiske holdninger over for blandt andre Thomas Frank på et fan-forum, har ledelsen på Vestegnen iværksat arbejdet for at finde den kommende træner. En træner, der gerne skal være på plads inden længe, så vedkommende kan være med til at præge truppen til den kommende sæson.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.