Brøndby kan være på vej til at forstærke sig med et særdeles prominent efternavn.

Ifølge Politiken er de danske vicemestre meget interesserede i den 19-årige rumæner Ianis Hagi. Og ja, det er selveste 90'er-legenden Gheorghe Hagis søn.

Over for avisen bekræfter Brøndbys sportsdirektør, Troels Bech, at han har været i Rumænien for at se unge Hagi tørne ud for klubben Viitorul Constanța, der ejes og trænes af...Gheorghe Hagi.

Sønnike Hagi har tidligere spillet i den italienske Serie A-klub Fiorentina - men her måtte talentet se langt efter spilletid, og i januar skiftede han hjem til rumænsk fodbold og farmand.

Ianis Hagi huserer på den offensive midtbane og kan således være en potentiel afløser for tyske Hany Mukhtar, der meldes på vej væk fra Brøndby i dette transfervindues slutspurt.

Brøndby har i dette hele taget fået øjnene op for det sydøsteuropæiske marked denne sommer. Tidligere i transfervinduet har vestegnsklubben hentet kroaterne Josip Radosevic og Ante Erceg.

Gheorghe Hagi er blandt historiens bedste '10ere', og han nåede at repræsentere storklubber som Real Madrid og FC Barcelona. Derudover førte han tyrkiske Galatasaray til en Uefa Cup-triumf - med finalesejr over Arsenal i Parken.

Og han var desuden strategen på et stærkt rumænsk landshold, der gjorde det godt i verdensmesterskaberne i 1994 og 1998. I alt nåede han at score 59 mål i 132 landskampe.