Foto: TT NEWS AGENCY

FC København kan være tæt på at have fundet en midlertidig afløser for skadede Stephan Andersen på målmandsposten. Angiveligt er svenske Robin Olsen på vej på en lejeaftale.

Lørdag blev en særdeles ærgerlig træningsdag for Stephan Andersen og FC København, da målmanden var så uheldig at brække anklen.

Og med udsigt til en skadespause på tre måneder har manager Ståle Solbakken været nødt til at tænke hurtigt, hvis han vil hente en afløser ind udefra.

Nu tyder noget på, at Ståle Solbakken har gjort netop det. I hvert fald sættes FCK i forbindelse med den svenske målmand Robin Olsen. Keeperen med de danske aner er pt. på konkrakt hos PAOK i Grækenland, men her er den tidligere Malmø-keeper havnet på bænken i den klub, hvor danske Frank Arnesen er sportsdirektør.

kimc

Ifølge det svenske medie Fotbollskanalen er FCK i kontakt med Robin Olsen og PAOK om en lejeaftale, der sender målmanden til FCK for resten af sæsonen.

Sker det, slutter han sig til FCKs øvrige målmænd Thomas Kaminski og Kim Christensen, der hidtil har været reserver for Stephan Andersen.

stephan

BT har forsøgt at få en kommentar fra manager Ståle Solbakken. Men til Bold.dk siger han.

»Vi har ikke noget på plads endnu, men vi må se, hvad der sker. Han er en af de målmænd, vi kigger på,« siger Ståle Solbakken og tilføjer:

»Der er ikke noget endeligt på plads, men vi har da fulgt ham længe. Det har ikke været så svært, for han spillede jo lige på den anden side af broen indtil for ganske nylig. Så vi har et godt indtryk af, hvor han står.«

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.