Den engelske avis Metro skriver, at Arsenal er foran FC Barcelona og Juventus i kampen om Pione Sisto.

Den 20-årige FC Midtjylland-spiller har - på grund af en skade - ikke fået meget spilletid i løbet af foråret. Men den smule han har fået, har han udnyttet til fulde.

Både for FC Midtjylland, da han afgjorde kampen om mesterskabet mod FC København, og for U21-landsholdet, da han scorede det afgørende mål ved EM mod Tjekkiet. Derfor står topklubberne i Europa i kø efter at sikre sig den driblestærke kantspiller.

Udover FC Barcelona og Juventus har også FC Porto og Ajax, der har masser af danskere i folden, meldt sin interesse i Pione Sisto. Men ifølge Metro er det altså Arsenal, der ligger lunest i svinget.

FC Midtjylland-direktør Claus Steinlein har tidligere understreget, at det ikke er nogen selvfølge, at Pione Sisto bliver solgt i det kommende transfervindue, og at det i så fald ikke sker for småpenge. Hidtil har det heddet sig, at budkrigen begynder ved 50 mio. kr.

»Vi har en vigtig Champions League-kvalifikation, hvor han er en vigtig brik, så vi vil ikke sælge ham for enhver pris. Der skal noget ekstraordinært til, før vi slipper ham. Som udgangspunkt forventer vi, at han spiller i FC Midtjylland i næste sæson. Men han kan selvfølgelig gøre det så godt til EM-slutrunden, at der kommer tilbud, vi ikke kan sige nej til,« siger Steinlein.