To måneder.

Længere tid ser Olof Mellberg ikke ud til at få som træner i Fremad Amager.

Nu vender den tidligere svenske storspiller hjem igen - her vil han skifte den næstbedste danske række ud med dne bedste svenske.

Ifølge Aftonbladet bliver han senere tirsdag præsenteret som ny træner i Helsingborg.

Her skal han afløse Henrik Larsson, der for nylig lige så pludseligt forlod jobbet i Allsvenskan-klubben. Og ifølge B.T.s oplysninger er det korrekt, at svenskeren forlader Fremad Amager.

Internt i klubben ser man det ikke kun som et tab, da B.T. erfarer, der ikke har været ren tilfredshed med blandt andet resultaterne og svenskerens måde at kommunikere på.

Olof Mellbergs skifte giver desuden en sum penge til den danske klub. Olof Mellberg blev ellers præsenteret som ny træner i Fremad Amager så sent som 1. juli i år. Her valgt han igen at kaste sig over trænergerningen, efter at han havde holdt pause oven på en succesrig periode i svenske Brommapojkerne.

»Nu føler jeg, at tiden er inde til at vende tilbage til fodboldverdenen, og jeg ser Fremad Amager som en fantastisk klub til at returnere. Jeg vil gerne takke ejerne og ledelsen for denne mulighed og håber, at jeg i samarbejde med staben, spillerne og fansene kan opleve stor succes,« sagde Olof Mellberg dengang.

Nu er det tilsyneladende allerede slut igen. Ifølge Aftonbladet bliver Olof Mellberg, der tidligere har repræsenteret FC København som spiller, efter planen officielt præsenteret kl. 15 i dag i sin nye svenske klub.

Den ofte velinformerede svenske journalist Daniel Kristoffersen skriver på Twitter:

'Parterne har forhandlet i et stykke tid, og hvis der ikke er sket noget uforudset i de seneste timer, er det den tidligere landsholdsspiller, der præsenteres af Helsingborg.'

Fremad Amager ligger efter de første fem runder af 1. division på en 7.-plads. Den placering er sikret via to sejre, tre uagjort og to nederlag. I Allsvenskan ligger Helsingborg nummer 10.