Brøndby vandt sidste kamp inden Superliga-premieren på søndag.

Simon Makienok blev dobbelt målscorer, da Brøndby vandt søndag 2-0 over det polske 2. divisionshold Flota Świnoujście i den sidste test inden Superliga-premieren mod FC Vestsjælland i den kommende weekend.

Begge mål faldt efter straffespark, som den lange angriber eksekverede ekstremt sikkert, ved begge gange at sætte bolden helt oppe i målhjørnet til højre for sig selv.

Første gang, han gjorde det, var efter 79 minutters spil, efter at en særdeles velspillende Riza Durmisi, der for nylig forlængede sin kontrakt, var blevet skubbet omkuld i feltet, og anden gang med fem minutter igen, efter at han selv var blev fældet.

Kampen, der blev spillet uden tilskuere på Brøndby Stadion på grund af frygten for tilskueruroligheder, viste et udmærket spillende hjemmehold, på trods af at det måtte undvære skadede Quincy Antipas, som i øvrigt har karantæne på søndag, og nyindkøbte Martin Ørnskov, der først lørdag spillede sin sidste kamp for norske Viking.