Hobro brød AGF-forbandelsen, da holdet mandag aften slog AGF med 1-0 på Ceres Park i Aarhus.

Dermed bryder Hobro en stime på tre nederlag i træk til David Nielsens mandskab.

Med resultatet har Hobro et forspring på tre point ned til aarhusianerne på andenpladsen i pulje 1 i Superligaens gruppespil.

Hobro-angriberen Pål Alexander Kirkevold scorede kampens eneste mål efter 70 minutter og er dermed topscorer i Alka Superligaen.

AGF skulle ud og vaske nederlaget til FC Helsingør fra sidste spillerunde af, men hjemmeholdet kom slet ikke ud til første halvleg, som Hobro kontrollerede.

Der var ikke meget kreativitet at spore i AGF-offensiven i de første 45 minutter. Tobias Sana kom tættest på, da han efter en god halv time ramte overliggeren.

Hobro skabte mange fine chancer i den anden ende, og offensivspilleren Edgar Babayan misbrugte flere gode muligheder til stor frustration for Hobro-træner Thomas Thomasberg.

AGF-spillerne virkede sløve, og hjemmepublikummet kvitterede også med en pibekoncert, da der blev fløjtet til pause med stillingen 0-0.

Hjemmeholdet satte mere tryk på i anden halvleg, men af samme grund var holdet sårbart over for Hobros kontraangreb.

Det gav bagslag, da Hobro-angriberen Pål Alexander Kirkevold bragte gæsterne foran med 1-0 efter 70 minutters spil.

Det var hans 18. sæsonmål, og han lægger sig dermed alene i spidsen på Alka Superligaens topscorerliste.

AGF’s Kasper Junker var tæt på en udligning kort før tid, men Hobro holdt stand.

Herunder kan du læse, hvordan kampen om førstepladsen i nedrykningspulje 1 forløb.