Randers er ikke længere ubesejret i Superligaen, efter FC Nordsjælland mandag aften vandt 3-1 over kronjyderne.

Resultatet betyder, at FCN er det nye tophold i Superligaen, og Randers ryger ned på andenpladsen – et enkelt point bag FCN.

Kampens helt store historie fandt sted efter ganske få sekunder, da FCN-angriber Ernest Nuamah efter 13 sekunder stod for superligahistoriens næsthurtigste mål.

En anden god historie var den unge Andreas Schjelderup, der scorede to fremragende mål.

Randers havde igennem hele kampen store problemer med FCN’s lynhurtige angreb, og de offensive FCN-backs sørgede ad flere omgange for overtalssituationer foran Randers-målet, der var under heftig beskydning.

Randers formåede aldrig helt at komme sig efter granatchokket tidligt i kampen, og det ellers så flydende Randers-spil blev aldrig vist frem på Right to Dream Park mandag aften.

FCN viste sammenspil på højt, højt niveau. Det var som om, at alle spillerne på forhånd vidste, hvilke løb der skulle foretages i samtlige situationer – præstationen mandag var et tophold værdigt.

Første halvleg startede som nævnt for fuld udblæsning.

En lang bold blev taget flot med af Oliver Villadsen, der fik lagt bolden ind i det lille målfelt, hvor Ernest Nuamah efter 13 sekunder kunne bringe FCN foran, efter at keeper Patrik Carlgren havde tabt bolden.

Den lynhurtige scoring blev fulgt op af Andreas Schjelderup, der sendte bolden i kassen, inden kampuret ramte otte minutter. Efter et par fikse træk scorede han i det lange hjørne til 2-0.

En sand chokstart for Randers, der ikke rigtig fik spillet sig i gang i første halvleg. Kronjyderne havde enkelte gode momenter, men ellers var FCN det klart bedste hold på banen.

I anden halvleg formåede Randers heller aldrig at spille sig varm, og FCN fortsatte bare med at spille på et utroligt højt niveau.

Sejren blev kronet af Andreas Schjelderup, der 76 minutter inde i kampen satte to Randers-spillere med fantastiske driblinger, hvorefter bolden blev lagt flot over ved fjerneste stolpe.

Randers fik et lille plaster på såret få minutter før slutfløjt, da Edgar Babayan bankede bolden i kassen et godt stykke uden for feltet.

Du kan genopleve kampen i livebloggen herunder.