Brian Laudrup (tv) og Peter Schmeichel (th) (arkivfoto)
Brian Laudrup (tv) og Peter Schmeichel (th) (arkivfoto) Foto: Keld Navntoft

Peter Schmeichel og Brian Laudrup kalder den nuværende Brøndby-krise for et selvmål af dimensioner.

De to tidligere Brøndby-spillere og europamestre ryster begge på hovedet over det drama, der de seneste dage har udspillet sig i Superliga-klubben fra Vestegnen.

Her forlod træner Thomas Frank onsdag sit job, efter bestyrelsesformand Jan Bech Andersen under brugernavnet 'Oscar' gennem længere tid havde skrevet kritiske kommentarer på et fan-forum om ham, nuværende og tidligere spillere samt den forhenværende sportsdirektør Per Rud.

Peter Schmeichel og Brian Laudrup sagde således deres mening om situationen i Brøndby torsdag aften i et optaktsstudie hos 6eren.

Her lagde en skuffet Peter Schmeichel for i kritikken.

»Som Brøndby-fan må jeg bare sige, at jeg er enormt skuffet over, at klubben er håndteret på denne her måde. Det er nu mange, mange år, at vi har gået og ventet på, at vi skulle tilbage og kæmpe om mesterskaber. Men det er der ikke lige udsigt til,« sagde han, og så tog Brian Laudrup over:

»Du hører hele tiden om, at direktøren bliver fyret, og om nye mennesker der kommer ind. Der er aldrig rigtig ro, og nu er man lige startet op efter vinterpausen, og så sker det her. Det er klart, at spillerne må være rystede. Det er deres træner, og de går ind til en forårssæson, hvor træneren har taget sit tøj og er gået. Det er et selvmål af dimensioner, og jeg mener ikke, at jeg har set noget lignende i dansk fodbold,« sagde Brian Laudrup, mens Peter Schmeichel tilføjede:

»Det har jeg heller ikke huske.«

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.