Adolfo Sormani tog afsked med Vejle Boldklub i marts, og nu giver han sin version af, hvad der gik galt i Nørreskoven.

»Vi skulle have fastholdt strukturen og skelettet på holdet for at opnå mere balance og kontinuitet. I stedet blev der skiftet en masse spillere, hvilket skabte en utilfredshed,« siger Adolfo Sormani.

I et interview med det italienske medie tuttomercatoweb langer den tidligere Vejle-træner kraftigt ud efter ledelsen i Vejle, der ifølge Sormani skulle have gjort mere for at sikre, at klubben kunne overleve i Superligaen.

Efter en længere periode med dårlige resultater forlod den temperamentsfulde italiener Vejle, og skal man tro Sormani, så var det en naturlig udgang på den vej, som Andrew Zolotko og resten af Vejle-ledelsen var på vej ned ad.

Adolfo Sormani stoppede i Vejle i marts.
Adolfo Sormani stoppede i Vejle i marts. Foto: Vitaliy Timkiv
Vis mere

»Da sæsonen startede, var jeg ikke tilfreds, og derfor valgte jeg at smutte. Det var ikke mit indtryk, at ejerkredsen ønskede at overleve i Superligaen,« siger Adolfo Sormani i interviewet.

Den udlægning har Vejle-ledelsen svært ved at forstå, og Sormanis udtalelser har ingen hold i virkeligheden, fortæller Vejle-direktør, Henrik Tønder, der fik fremlagt citaterne af Tipsbladet.

»Vi kommenterer normalt ikke på ting fra fortiden og personaleanliggender, men jeg kan sige, at når Sormani udtaler sig, som han gør, så er det faktuelt forkert. Han var naturligvis involveret og havde en central rolle i vores rekruttering. Derfor synes jeg, at fakta skal på plads, men Sormani er i sin gode ret til at mene, hvad han vil,« siger Henrik Tønder til tipsbladet.dk og fortæller, at han ellers ikke har yderligere kommentarer til sagen.

Vejle ansatte efter Adolfo Sormanis afsked rumæneren Constantin Galca, men endte alligevel med at rykke ud af Superligaen, da de tabte playoffkampene mod Hobro.