Ståle Solbakken og FC København har i mange år været uadskillelige, og i maj forlængede succes-manageren da også sin kontrakt til 2023.

Men det store spørgsmål er, om han så også vil gennemføre kontrakten eller sågar forlænge den.

Over for VG er han kryptisk omkring den dag, han er færdig med sit arbejde i Telia Parken.

»Alt har en ende, men jeg har altid sagt, at jeg skal stoppe, når folk mindst aner det, og tingene går godt. Lige nu synes jeg, det er interessant,« siger han til det norske medie.

Kontraktforlængelsen er det tydeligste tegn på, at han har det godt i København, som han kalder sin anden hjemby efter Hamar.

Det er her, han indtil for ganske nylig pendlede til et par gange om måneden for at se familien.

Nu er den del gjort nemmere ved, at konen Anniken og datteren Ida er flyttet til den danske hovedstad. Hans to ældre sønner er blevet i Norge.

Tilflytningen har dog endnu ikke givet det ønskede afskast for familielivet, forklarer Ståle Solbakken, der har noget at arbejde på på goodwill-kontoen derhjemme.

Særligt det travle sommervindue har kostet på tiden for familiehygge.

»Den sidste tid har været meget hektisk. Jeg tror ikke, at min kone ville sige, at det er den bedste måned i hendes liv. Vi er flyttet – og min datter, som er 15 år, skal begynde på en ny skole. Jeg har knap været hjemme, og når jeg har været det, har jeg været på telefonen,« siger han og kommer så med en forsikring til konen. Sagt med klassisk Ståle-latter:

»He-he-he. Men nu bliver det bedre.«

Det er ikke kun den nemmere måde at pleje familielivet på, der gør, at Ståle Solbakken trives i sit arbejdsliv i Danmark. Også jobforholdene hos Løverne får ros – ikke mindst det tætte samarbejde med teknisk direktør Johan Lange.

»Jeg har bygget det her op. Vi har det, som vi ønsker det. Vi arbejder frit uden indblanding, så længe vi løser det økonomiske og det sportslige. Jeg synes, det er meget fint,« lyder det fra Ståle Solbakken, der desuden i interviewet garanterer, at hans hold ville have kvalificeret sig til gruppespillet i Champions League, hvis han kunne have holdt på stammen på sit hold i tre år.

Markedet gør dog, at større kræfter hiver efter FC Københavns spillere, understreger Ståle Solbakken.

Nordmanden kan dog glæde sig over, at FCK har kvalificeret sig til gruppespillet i Europa League.

Søndag er der dog langt til europæisk topfodbold, når han tager sit mandskab med til Hobro for at spille i Superligaen.