Det vakte stor genklang, da Jonas Lössl langede voldsomt ud efter dommeren for knap en måned siden.

Efter grundspillets sidste kamp – der sendte FC Midtjylland i nedrykningsspillet – kaldte keeperen dommer Sandi Putros' præstation for »uværdig« og mente, at dommeren var medskyldig i FCMs nedsmeltning.

Udbruddet kostede en spilledags karantæne, og efter mandagens sejr mod Lyngby fik Lössl mulighed for at sætte ord på sine frustrationer.

Det gjorde han i et interview med Discovery+, som du kan se øverst i artiklen.

Jonas Lössl holdt buret rent mod Lyngby.
Jonas Lössl holdt buret rent mod Lyngby. Foto: Claus Fisker
Vis mere

»Det er svært at navigere i nogle gange. Fodbold er et spil om følelser. Så når jeg kommer ud bagefter en kamp, der er så vigtig som den, og der er nogle få detaljer, der bliver afgørende, sætter det mig et sted, hvor jeg tænker: 'Hvad er det så, jeg skal sige?'«

»Jeg kan stå her og sige 'ingen kommentar', men det virker også bare lidt falsk oven på en kamp med så meget nerve og så meget intensitet. Jeg synes, det er uærligt,« sagde Jonas Lössl, som ikke fortryder sit udbrud.

»Jeg står ved det, jeg sagde sidste gang. Det var min mening, så jeg synes, det er ærgerligt, hvis der bliver lagt en linje, hvor man ikke må gøre det.«

Lössls ord efter det dramatiske opgør mod Silkeborg igangsatte en debat om, hvor grænsen går for, hvad en spiller kan tillade sig at sige om en dommer.

Det fik B.T. til at kontakte formanden for DBUs disciplinærinstans, Jens Hjortskov, men han gik i flyverskjul.

B.T. har dog en aftale med ham om et interview i morgen, tirsdag.

Du kan gense det opsigtsvækkende interview, der kostede Jonas Lössl karantæne, her.