Også efter at have set tv-billederne forsvarer dommer Dennis Mogensen, at han dømte straffespark i kampen mellem Hobro og Esbjerg, som vestjydernes Nicki Bille scorede på til slutresultatet 2-2.

Var der straffe eller ikke straffe, da Hobros Jonas Brix-Damborg blokerede en Esbjerg-afslutning i dommer Dennis Mogensens overtid i mandagens Superliga-kamp?

Tv-billederne viste, at bolden efter alt at dømme ramte Jonas Brix-Damborg i brystet, men sådan så Dennis Mogensen ikke situationen.

»Som jeg ser det, er der et skud på mål. Jonas Brix-Damborg blokerer boldens bane med venstre overarm, og jeg vurderer, at der er straffespark,« sagde Dennis Mogensen efter kampen til TV3 Sport 1.

Efter at have set tv-billederne så han ingen anledning til at ændre sin vurdering.

»Som jeg ser det, er det ikke entydigt, at Jonas Brix-Damborg rammer bolden med brystet. Han dykker, han har armen ude, og jeg mener stadig, at han rammer bolden med venstre overarm,« sagde Dennis Mogensen.

»Jeg mener selv, at jeg var godt placeret, og at jeg havde en god vinkel. Jeg var sikker i kampen, og jeg kan stadig ikke se andet,« sagde dommeren.