AGF gjorde ondt til værre for OB, da aarhusianerne vandt 2-1 på to mål af angriberen Patrick Mortensen.

AGF hentede søndag aften sæsonens anden sejr, da OB blev besejret med 2-1 på Nature Energy Park takket være to mål fra Patrick Mortensen.

Med sejren har AGF nu syv point for fire kampe, og ligger på tredjepladsen i ligaen – kun overgået af Silkeborg og FC Nordsjælland.

OB har efter søndagens nederlag kun ét point efter de første fire spillerunder og er på sidstepladsen i 3F Superligaen.

Kampens første scoring faldt allerede i det niende minut. Den nye OB-keeper, Martin Hansen, halvklarede et skud fra angriber Sigurd Haugen, og Patrick Mortensen var hurtig over returen, og kunne uden besvær skyde AGF foran med 1-0.

AGF satte sig efterfølgende tungt på opgøret. OB lignede mest af alt en forsvarsløs bokser, der bare ventede på at blive knockoutet.

Knockoutet kom aldrig. I stedet scorede forsvarsspilleren Robin Østrøm sit første OB-mål i det 37. minut, da han bankede værternes første chance ind til pausestillingen 1-1.

OB kom som forandret ud til anden halvleg. Efter 46 sekunder skød angriber Charly Nouck Hornemann på indersiden af stolpen. Og så var AGF advaret.

Det var i store dele af anden halvleg ren overlevelse for AGF. OB vandt duellerne, og AGF lavede fejlafleveringerne.

Alligevel fik OB sig en forskrækkelse, da AGF-angriber Sigurd Haugen troede, han havde bragt sit hold foran med 2-1, men målet blev på korrekt vis underkendt for offside.

I det 85. minut fik OB sig en mere reel forskrækkelse, da forsvarsspilleren Kasper Larsen begik et klodset straffespark på AGF-forsvarer Yann Bisseck.

Fra 11-meterpletten var Patrick Mortensen sikkerheden selv, da han blev dobbelt målscorer med sin scoring til slutresultatet 2-1 til AGF.

Du kan genopleve kampen i livebloggen herunder.