Lyt til artiklen

Yes sir!

Da indskiftede Lukas Lerager scorede kampens eneste mål FC Københavns 1-0-søndagssejr over AGF, løb han demonstrativt ud til københavnernes nye cheftræner, Jacob Neestrup, og gjorde honnør lige for snuden af den nye boss. SE SCENEN I VIDEOEN ØVERST

Den tidligere landsholdsspiller – der var bænket til fordel for newzealandske Marko Stamenic – havde tydeligvis et signal, der skulle sendes til Neestrup. Men hvad signalet lige var, havde Neestrup ikke helt gennemskuet.

»Jeg ved ikke, hvad det der betød,« sagde Neestrup efter debutsejren.

»Men jeg tolkede det som 'hvorfor fanden er det, du ikke lige spiller med mig fra start?'«

Den nye cheftræner understregede, at han er helt okay med, at spillere åbenlyst markerer, at det er ufedt at starte på bænken.

»Ja, det har jeg det fint med. Lukas fik en tough besked lørdag – han har trænet rigtigt godt de seneste 10 dage under mig.«

»Jeg ved godt, at fodboldspillere har svært ved at forstå det – men jeg stiller altid med det bedste hold. Men med det program, vi går ind i, bliver vi også bare nødt til at kigge fire dage, syv dage og 10 dage frem – ellers smadrer vi os selv,« lød det fra Neestrup.

Mon ikke Lukas Lerager har en god chance for at starte på banen, når FC København onsdag aften på udebane møder skræmmende Manchester City i Champions League.