Foto: Henning Bagger

De er begge blevet separerede, de har begge to børn. De er begge fodboldspillere i Randers FC.

Men her hører lighederne mellem de to hovedpersoner i ægteskabsdramaet fra Randers FC, Jonas Borring og Christian Keller, også så småt op. BT tegner her to korte portrætter af dem.

Jonas Borring

Det så lyst ud for Jonas Borring, da han efter at have fået sit Superliga-gennembrud under Bruce Rioch i OB var genstand for en rekorddyr handel mellem to danske klubber.

FC Midtjylland hentede ham i 2008 for 21 mio. kroner, men den dengang 23-årige Borring havde svært ved at leve op til de høje forventninger, og i stedet for at udvikle sig til et internationalt salgsobjekt blev han i FCM, indtil kontrakten udløb i 2012. Herfra skiftede han til Randers. Den hurtige kantspiller er noteret for seks A-landskampe, alle i perioden 2008/09.

Uden for banen er Borring kendt som en følsom fyr, der har prioriteret sine børn og sin kone, Kira Egsgaard Borring, som han har dannet par med siden 2007. De blev gift i 2011. Han har to børn, en dreng og en pige, sammen med Kira, som han nu ligger i skilsmisse med. Den ældste blev født i 2010.
Kira var en pige, som holdkammeraterne tilbage i OB lagde mærke til, da parret fandt sammen. Blandt dem Anders Lindegaard, som senere endte i Manchester United og selv blev gift med modellen Missé Beqiri.

23552323553535235

»Borrings Kira er en flot pige. Hun er virkelig sådan naturlig smuk,« sagde Lindegaard dengang.

»Jeg er da glad for, at mine holdkammerater også synes, Kira er smuk,« lød det fra Borring.

Den hurtige kantspiller har tidligere givet udtryk for, at han gerne ville til udlandet, men det skulle passe i forhold til sin kones uddannelse.

»Jeg vil gerne prøve hollandsk eller engelsk fodbold, og det vil passe perfekt med et skifte om halvandet til to år, når min kæreste er færdig med tandlægeuddannelsen,« sagde han i et interview med Tips-Bladet, da han skiftede fra OB til FCM.

23552323553535235

Christian Keller

Chrstian Keller har prøvet meget forskelligt i sin fodboldtilværelse fra han fik sin superligadebut i Vejle for 17 år siden til den nuværende situation, hvor han er uønsket af en del af truppen i Randers, fordi han har fundet sammen med Jonas Borrings kone, Kira.

Keller blev udlært som lagerekspedient inden fodboldkarrieren. Da Vejle rykkede ned i 2002, fortsatte han i Viborg, hvor han fik sit gennembrud i Superligaen.

Det førte til en kontrakt hos italienske Torino i 2005. Klubben var fanget i et økonomisk kaos, og i stedet rykkede Keller videre til Lazio, hvor han blev noteret for syv Serie A-kampe, inden han året efter skiftede til norske Stabæk. Her var han en succes, og klubbens fans kårede ham til årets spiller i 2008-sæsonen, da Stabæk blev norsk mester. Herefter fik midtbaneslideren to sæsoner i tyrkiske Kasimpasa, inden han i sommeren 2011 kom hjem til Danmark og skrev kontrakt med Randers.

dddd

Nytårsmorgen 2008 blev Keller ramt af en personlig tragedie. Han mistede sin far Peter, som blev knivdræbt af sin tidligere samlevers 19-årige søn, der efter at have anket sin oprindelige dom blev idømt seks års fængsel for vold med døden til følge.

»Det er helt uforståeligt for os alle sammen, at min far skulle dø på den måde. Jeg er både vred, skuffet og ked af det på en gang. Min far betød uendelig meget for os alle. Det er alt for tidligt, han skulle miste sit liv. Det er forfærdeligt, at det nye år skal have en sådan start,« sagde Keller dengantg til BT.

Han er personlige venner med Randers-direktøren Michael Gravgaard, som også var til stede ved farens begravelse. Keller har været gift med Anja Riis Keller, som han har to små børn sammen med.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.