Med en sikker 3-0-sejr sørgede Randers for, at Sønderjyske ikke har vundet i seks superligakampe i streg.

Sønderjyske er nu oppe på seks ligakampe i træk uden sejr, efter at holdet søndag tabte 0-3 på udebane mod Randers FC i Superligaen.

Hjemmeholdet havde klart flest chancer og lukkede fint af defensivt, mens Sønderjyskes spil aldrig hang sammen, og derfor skabte udeholdet heller ikke særligt store chancer.

Inden resten af kampene i 18. spillerunde er færdigspillet, er Sønderjyske fortsat på 10.-pladsen med 19 point, mens Randers kravler op på en femteplads med 27 point.

Hjemmeholdet startede som lyn og torden og fik spillet sig frem til fine chancer i kampens første kvarter.

Efter 14 minutter blev overtaget omsat til et mål.

Et hjørnespark blev skruet ind omkring Sønderjyskes superligadebuterende målmand, Nikola Mirkovic, som ikke fik bokset bolden væk, og i stedet endte bolden i nettet via keeperens eget hoved.

Efter scoringen kom Sønderjyske bedre med i kampen, men holdet fik aldrig for alvorlig truet Randers.

Til gengæld blev Sønderjyskes mål truet fra anden halvlegs begyndelse, da Randers udbyggede føringen et minut inde i anden halvleg.

Midtbanespiller Vito Hammershøj-Mistrati bankede 2-0-scoringen ind lige uden for feltet efter en dårlig clearing af Sønderjyske-forsvaret.

Efter scoringen forsøgte Sønderjyske at kæmpe sig tilbage i kampen, men uden held.

I stedet kunne Randers gøre sejren endnu større, da tilbagevendte Saba Lobjanidze nemt lagde bolden i mål til 3-0 to minutter inde i tillægstiden.