Med en 2-1-sejr ude over AGF snuppede OB pladsen i den fordelagtige pulje 1 netop foran aarhusianerne.

Det var OB’s første udesejr i Alka Superligaen i 2017, og det var en uhyre vigtig én af slagsen. Sejren betød, at fynboerne byttede plads med AGF i tabellen og endnu vigtigere, så snuppede de samtidig også pladsen i gruppespillets pulje 1 fra netop søndagens modstander.

Det betyder nemlig , at OB som puljens nummer tre har seks point ned til Esbjerg på puljens fjerde- og sidsteplads, mens der kun er et enkelt op til AC Horsens på andenpladsen, hvor man kan se sig fri for at spille om nedrykning.

Derfor var OB-træner Kent Nielsen også en glad mand efter sejren i Aarhus.

»Vi vinder, og uanset om det havde været i den ene eller anden pulje, så er det gunstigt for os, at vi vinder i dag. Så det glæder vi os meget over.«

Med den form vi viser, og det spil vi demonstrerer i dag, så er vi også meget positive om det kommende puljespil, selvom vi også godt ved at der skal graves dybt, sagde han.

Udover at været tilfreds med søndags resultat, så var Kent Nielsen også rigtig fornøjet over den spillemæssige indsats OB-spillerne leverede på Ceres Park i Aarhus, hvor fynboerne med knap 20 minutter igen afgjorde kampen på to hurtige mål af Joan Simun Edmundsson og Frederik Tingager.

»På vores taktiktavle står der vi skal have modet til at spille, også selvom vi skulle fejle. Set over hele kampen i dag, så synes jeg klart, at vi var det bedste hold, og vi vandt fortjent. Vi startede lidt dårligt på kampen, men alt i alt så spillede vi stærkt. Så derfor ærgrede vi os også over, at vi ikke kom foran allerede i først halvleg,« sagde OB-træneren, og tilføjede:

»Vi er svære at score imod i øjeblikket. Det er lang tid siden, at der er nogen som har scoret mere end ét mål på os. Så vi har en god fornemmelse om det kommende puljespil. Vi er robuste, men vi har også været stærke rent spillemæssigt,«