Foto: Claus Fisker

Sagen om hustrutyveriet i Randers FC får nu yderligere konsekvenser for Christian Keller.

Den tidligere anfører er nemlig ikke med, når Randers FC i dag gæster Brøndby. Det erfarer Canal 9.

keller

Keller var ikke med i Randers-bussen, der lørdag begav sig mod København. Det er en direkte konsekvens af, at det i ugens løb kom frem, at midtbanespilleren har fundet sammen med holdkammeraten Jonas Borrings ekskone.

ghghh

Det har gjort Keller til en særdeles upopulær mand i Randers-truppen, og lørdag bankede fem af spillerne på ledelsens dør og meddelte, at de ikke ville stille op til Brøndby-kampen, hvis Keller var med. Og derfor er Keller ikke med i søndagens kamp - og hans fremtid i den kronjyske klub må betegnes som yderst uvis.

Canal 9 har desuden nye og opsigtsvækkende oplysninger om det dramatiske trekantsdrama i Randers, når kanalen klokken 15.00 indleder optakten til kampen på Brøndby Stadion.

Jonas

Jonas Borring, der netop har forlænget sin kontrakt med Randers, er sygemeldt på ubestemt tid, og han har meddelt, at han ikke længere har lyst til at optræde i samme trøje som Keller.

Randers FC meddelte i første omgang, at Keller ville få frataget anførerbindet - yderligere sanktioner var ikke i spil. Men det har nu ændret sig efter pres fra truppen.

BT har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Randers FC.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.