Det kan godt være, at Christian Keller er tilbage på træningsbanen i Randers FC - han er stadig ikke med på holdet.

For den stormombruste tidligere anfører i klubben er ikke udtaget til onsdagens pokalkvartfinale mod FC København. Træner Colin Todd har i stedet udtaget 20 andre spillere til kampen i Parken.

Christian Keller var heller ikke med i den Randers-truppen, da det søndag blev 0-1 mod Brøndby i Superligaen. Her blev han sat udenfor på grund af den polemik hans forhold til holdkammeraten Jonas Borrings separedede hustru, Kira Egsgaard Borring, har medført. Den sag blev rullet ud i BT i fredags.

Derfor var Christian Keller ikke til træning lørdag.

Mandag var midtbanespilleren dog tilbage igen, og her sagde han til BT om muligheden for at vende tilbage til truppen til onsdagens pokalkvartfinale mod FCK:

»Det håber jeg. Men det afgør Colin Todd.«

Og den afgørelse faldt altså ikke ud til Christian Kellers fordel - måske logisk efter at træner Colin Todd i weekenden om Christian Keller situation:

»Der har været meget snak. I truppen har vi begreber som sammenhold og respekt, og den respekt er tilsyneladende væk, efter det der er sket. Det er en meget kritisk situation nu,« lød det fra Colin Todd.

Efter tirsdagens udtagelse til pokalkampen siger Colin Todd ifølge Randers Amts Avis: »Han er ikke med i truppen i denne omgang. Hvad der sker fremover, må tiden vise.«

Jonas Borring er heller ikke med i truppen til pokalkampen mod FCK. Han er blevet sygemeldt' på ubestemt tid, efter at ægteskabsdramaet kom frem.