Elbasan Rashani har fået en fin start i Rosenborg.
Elbasan Rashani har fået en fin start i Rosenborg. Foto: Sophia Juliane Lydolph

Elbasan Rashani fik aldrig sit store gennembrud i Brøndby-trøjen, og efter kun 14 optrædener på halvandet år i Superligaen tog han denne vinter videre til den norske mesterklub Rosenborg, der har fået en købsoption på kantspilleren.

Og ser man på hans første minutter i trøjen, kan Rashani meget vel få konverteret sin lejekontrakt til en fast aftale hos Mike Jensen og Christian Gytkjærs klub i Norge.

Godt nok har Elbasan Rashani endnu ikke fået sin officielle debut for Rosenborg, men i den seneste træningskamp mod det lavere rangerede hold Kristiansund imponerede den 22-årige spiller så meget, at den store norske avis VG ikke tøver med at skrive, at han kan blive en publikumsyndling.

elbasanrashani

Det sker på baggrund af, at Elbasan Rashani ikke blot scorede hattrick i 7-3-sejren, men også fordi målene havde en høj standard. To gange skruede han boldene uden om modspillerne og op i krydset - udover mange vellykkede driblinger, han bliver krediteret for.

Også danske Christian Gytkjær, der tillige er ny i Rosenborg-trøjen, kom på måltavlen, da han fik lov at sparke et straffespark, som blev begået mod Mike Jensen.

 

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.